Inregistrare

In cazul in care sunteti un specialist din domeniul sanatatii/medical, inregistrati-va astazi pe sanatate.gsk.ro pentru a putea obtine accesul la intalniri online live alaturi de experti din domeniile de interes; resurse pentru dumneavoastra si pacienti; continut video profesional, precum si informatii actualizate despre terapiile noastre cheie.

* Camp obligatoriu

Registration Form

Ne pare rau, nu ati completat corespunzator

Trebuie sa contina intre 6-15 caractere si sa includa cel putin o litera mare (CAPS LOCK), numere, o litera mica, un simbol.

Please read our Privacy Policy

Informatiile dvs cu caracter personal vor fi colectate si inregistrate pentru a va putea raspunde la solicitari. Nu sunteti obligati sa ne furnizati aceste informatii, insa fara acest lucru nu va putem contacta inapoi. Informatiile dvs personale pot fi folosite pentru a va oferi servicii conexe acestui website, incluzand activitati de marketing, iar datele dvs pot fi dezvaluite autoritatilor de reglementare si utilizate de entitatile GlaxoSmithKline din toata lumea, sau alte terte persoane, pentru aceleasi scopuri. Politica de Confidentialitate mentioneaza modalitatea prin care va puteti accesa si modifica datele cu caracter personal inregistrate pe platforma noastra, sau ce puteti face in cazul in care aveti observatii despre cum gestionam datele dumneavoastra.