Despre site

Acest website este destinat profesioniştilor din sistemul de sănătate, din România şi din restul Europei. Site-ul a fost gândit astfel încât să ofere acces facil la informaţii despre produsele GSK şi despre afecţiunile cărora li se adresează aceste produse.

Scopul acestui website este acela de a le furniza profesioniştilor din sistemul de sănătate, din România şi din restul Europei, informaţii utile şi sprijin în practica lor de zi cu zi. Prin urmare, ştirile legate de produse şi de asistenţa medicală sunt actualizate în mod regulat pentru a ne asigura că aveţi acces la cele mai recente informaţii.

Informaţiile pe care le veţi găsi în acest website se bazează pe datele cuprinse în informaţiile de prescriere europene acordate fiecărui produs. În acelaşi timp, sunt enumerate în acest website şi produse ale căror date au ca sursă informaţii de prescriere naţionale.

De asemenea, este posibil ca unele produse din portofoliul GSK să nu fie prezentate pe acest site. Prin urmare, pentru informaţii despre aceste produse vă rugăm să accesaţi site-ul www.gsk.ro .

În plus, vă rugăm să luaţi cunoştinţă de faptul că website-ul pentru profesioniştii din sistemul de sănătate are o natură promoţională.

Despre GlaxoSmithKline

Vaccinurile şi medicamentele create de GlaxoSmithKline ajută la prevenirea şi tratarea bolilor, iar obiectivul nostru în România ţinteşte chiar mai sus. Ne-am propus ca prin tot ceea ce facem aici să creştem speranţa de viaţa a românilor care, din păcate, este cea mai redusă din Uniunea Europeană.

Prin urmare, lucrăm neîncetat pentru a descoperi şi dezvolta cele mai moderne, eficiente şi accesibile soluţii pentru sănătatea ta şi a pacienţilor tăi. În acelaşi timp, ne concentrăm eforturile către colaborarea cu autorităţile, pentru a creşte accesul pacienţilor la tratamente noi şi inovatoare.

GSK este cunoscut pretutindeni ca unul dintre cei mai mari şi mai dinamici producători de medicamente inovatoare, însă nu ne-am câştigat cu uşurinţă acest titlu. Multe au fost provocările medicale de-a lungul anilor şi am investit cu determinare pentru a găsi tratamente împotriva acestora.

La nivel internaţional şi în România avem un portofoliu complex, care poate fi împărţit în patru categorii de produse:

  • Medicamente care se eliberează pe bază de prescripţie medicală
  • Un portofoliu de peste 10 mărci de vaccinuri pediatrice
  • Produse consumer healthcare
  • Din 2009 s-au alăturat portofoliului nostru produsele dermato-cosmetice ale Stiefel – cel mai mare producător independent din sfera dermatologiei

Specialiştilor şi pacienţilor din România le punem la dispoziţie peste 80 de produse, în mai mult de 150 de forme de prezentare, precum şi cel mai complex portofoliu de vaccinuri pediatrice, cu peste 10 mărci de vaccinuri care previn boli grave, ce pot avea consecinţe dramatice asupra stării de sănătate a oamenilor, precum poliomielita, hepatita, pneumonia, meningita și cancerul de col uterin.

Mai mult, investim în cele trei maladii considerate "prioritare" de Organizaţia Mondială a Sănătăţii:

  • HIV/SIDA
  • Tuberculoza
  • Malaria

De asemenea, tratăm cu succes bolile aparatului respirator, pe cele cardiovasculare, migrenele şi depresia. Nu în cele din urmă, oferim medicamente la preţuri preferenţiale către ţările în curs de dezvoltare, astfel încât chiar şi cei mai săraci pacienţi ai planetei să poată beneficia de tratamente inovatoare şi vaccinuri. În plus, dezvoltăm continuu noi tratamente împotriva bolii teribile a secolului XXI, cancerul.

Facem toate acestea pentru ca tu să realizezi mai multe, să te simti mai bine şi să trăieşti mai mult!

Cu toate că au fost depuse toate eforturile pentru a ne asigura că informaţiile medicale cuprinse în acest website sunt corecte şi actuale, recomandările cuprinse în aceste pagini web au doar o natură generală, iar GSK nu face afirmaţii şi nu oferă garanţii cu privire la precizia sau utilitatea acestora. Cereţi întotdeauna recomandarea unui medic!