Raportare eveniment advers

Va multumim ca ati ales sa raportati un eveniment advers.

GSK monitorizeaza constant siguranta medicamentelor sale. Acest lucru este realizat prin recenzii de siguranta ale studiilor clinice si colectarea rapoartelor si cazurilor de evenimente adverse pentru produsele comercializate.

Aceasta informatie contribuie la supravegherea continua a sigurantei produselor noastre. Daca va este adusa la cunostinta situatia in care un pacient care s-a confruntat cu simptome adverse, sarcina, supradoza sau prestatii neasteptate, v-am fi recunoscatori daca ati contacta reprezentanta locala GlaxoSmithKline, sau ati completa formularul de mai jos. GSK va folosi detaliile pe care le veti furniza doar pentru a va contacta in scopul unui raport al evenimentelor intampinate.

Daca doriti sa raportati un eveniment advers la unul dintre medicamentele GSK, va rugam sa sunati la numerele de telefon: 0732 307 283/0732 307 185,la adresa: farmacovigilenta.romania@gsk.com sau daca doriti sa fiti contactat de noi, va rugam sa completati formularul de mai jos.

GSK nu recomanda, promoveaza sau accepta responsabilitatea altor site-uri ale tertilor.

*Marcheaza campuri obligatorii

Report Adverse Event

Mesajul dumneavoastra a fost primit

Momentan, mesajul dumneavoastra nu poate fi procesat.Va rugam incercati din nou, sau contactati reprezentanta locala GSK.

Please confirm!